Фото ілюстративне. Джерело: Pixabay

В автівці перебувала уся родина: нові деталі смертельної ДТП з українцями у Австрії

У смертельній дорожньо-транспортній пригоді в Австрії у неділю, 13 серпня, загинули четверо українців. У мікроавтобусі перебували члени однієї родини — через аварію загинули двоє дітей, їхні бабуся та дідусь. 

Про це інформує австрійська газета Kleine Zeitung.

Смертельна аварія сталася у суботу вранці на автобані A 5 біля Гавайнсталі (район Містельбах). Усього в автівці їхали семеро українців. За кермом мікроавтобуса перебував батько загиблих дітей. Загиблими є семимісячна і трирічна дитина, а також їхні бабуся і дідусь. Дитина 2009 року народження, 40-річний батько і 30-річна мати вижили, отримавши незначні травми.

У чому причина ДТП

Близько сьомої ранку автомобіль занесло вправо, він з'їхав на насип, пробив огорожу мосту і, перекинувшись кілька разів, зупинився на узбіччі внизу.

Сім'я має дозвіл на проживання в Польщі і їхала в мікроавтобусі з польськими номерними знаками. Постраждалим, як і працівникам екстрених служб, була надана психологічна допомога.

Нагадаємо, у п'ятницю, 11 серпня, в Мазовецькому воєводстві Польщі потяг зіткнувся з вантажним автомобілем. Унаслідок ДТП 22 людини зазнали поранень.

Раніше у Польщі 24-річний українець, перебуваючи напідпитку, втікав від поліції на автівці Ford й збив 21-річну дівчину. Постраждала померла на місці. У винуватця аварії виявили більш ніж удвічі перевищений допустимий вміст алкоголю у крові. ДТП сталася поблизу міста Легниця, яке розташоване в Нижньосілезькому воєводстві.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 14.08.2023 00:48