Феєрверк. Фото: Рexels

У Черкасах знайшли чоловіка, який в новорічну ніч запустив салют: ним виявився уродженець Росії

Поліція Черкас встановила особу чоловіка, який в ніч з 31 грудня на 1 січня запускав у місті салюти. Ним виявився 38-річний уродженець Росії, який з 2014 року постійно проживає на території міста. 

Про це повідомляє поліція Черкаської області.

"У новорічну ніч до поліції надійшло декілька повідомлень про те, що у Черкасах невідомий запустив салюти. На місце події виїхали працівники Управління превентивної діяльності та слідчо-оперативна група Черкаського районного управління поліції. Поліцейські опитали очевидців та свідків події. Також перевірили відео з камер спостереження", йдеться у повідомленні.

Правоохоронці встановили, що до хуліганських дій причетний 38-річний уродженець Російської Федерації, який з 2014 року постійно проживає у місті Черкаси.

Зазначається, що вилучену правоохоронцями піротехніку чоловік придбав в інтернеті. Наразі правопорушником займається поліція.

Додамо, що 6 листопада 2023 року набув чинності закон, згідно з яким на період воєнного стану заборонено використання та розповсюдження більшості салютів, феєрверків та петард. Порушників притягуватимуть до адміністративної або кримінальної відповідальності. 

Нагадаємо, у новорічну ніч рашисти у новорічну ніч вбили 15-річного підлітка в Одесі. Це сталося під час повітряної атаки на місто ворожих безпілотників.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 01.01.2024 11:32