Фото ілюстративне. Джерело: ДСНС

В Ірпені уламки "Шахеда" впали біля хостела, спалахнула пожежа

У ніч на суботу, 26 жовтня, уламки російського дрона впали у місті Ірпінь Київської області. Спалахнула пожежа у двоповерховому гаражі, прибудованому до хостела.

Про це йдеться у повідомленні Київської обласної військової адміністрації у Telegram.

"Через падіння уламків збитих ворожих цілей в одному з населених пунктів виникла пожежа у двоповерховому гаражі, прибудованому до хостела. Наразі вогонь локалізовано", — вказується у заяві.

Мер міста Олександр Маркушин підтвердив цю інформацію.

"Внаслідок падіння уламків збитого БпЛА сталося загоряння нежитлової будівлі в Ірпені",написав він у своїх соціальних мережах.

Інформації про постраждалих не надходило. На місці працюють рятувальники.

Зазначимо, що ввечері у п'ятницю під ворожим прицілом також була столиця. Там рашистський безпілотник атакував багатоповерхівку в Солом'янському районі, внаслідок чого почалася пожежа. Від удару загинула дитина 2009 року народження та постраждали дорослі. 

Нагадаємо, що також 25 жовтня росіяни вдарили ракетою по житловій забудові у Дніпрі. Загинули дві жінки, ще десятеро осіб постраждали. Серед поранених — восьмирічна дитина та 17-річний підліток.

Крім цього, 25 жовтня окупанти вдарили по Сумській області. Відбулися влучання в деякі об’єкти інфраструктури, в тому числі й цивільні.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 26.10.2024 02:16