В комірчині розповсюджувача дитячої порнографії знайшли зниклого в 2017 році хлопчика

23 ГРУДНЯ 2019 16:45

Викрадач два з половиною роки тримав в комірчині свого будинку школяра.

Дитина з німецького міста Реклінгхаузен, як пише The Sun, пропав ще в 2017 році. Батьки розповіли поліцейським, що 11 червня він повинен був зустрітися з друзями. В останній раз він вийшов на зв'язок з близькими за допомогою WhatsApp. Потім його телефон виявився відключений. Хлопчику було всього 13 років, коли він пропав.

Його мати зізналася, що всі ці роки думала, що син мертвий. Поліцейські теж готові були здатися, шансів, що дитину через два з половиною роки знайдуть живим, було мало.

Дитину знайшли випадково. У грудні в будинку безробітного Ларса Х. проходили обшуки. Чоловіка підозрювали в розповсюдженні дитячої порнографії. Коли офіцери перевіряли будинок, один з них зажадав відімкнути двері в комору. У кімнаті знаходився хлопчик. Виявилося, що це був той самий зниклий підліток. Він був в тому ж одязі, в якої 11 червня 2017 році пішов з дому.

- Він сказав: «Мама, відведи мене додому. Я був замкнений на два з половиною роки і не міг дихати свіжим повітрям. Ми обидва плакали. Він взяв мене за руку і не відпускав, - розповіла виданню мама знайденого 15-річного підлітка.

Суспільство, 23.12.2019 16:45