Фото: Нацполіція

В Одесі 13-річного хлопчика вдарило струмом на даху вантажного потяга

В Одесі 13-річний підліток заліз на дах товарного потяга. Небезпечна розвага призвела до ураження електрострумом. Хлопця госпіталізували з множинними опіками тіла.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Відомо, що нещасний випадок трапився 20 червня на залізничній станції "Одеса — Східна". Про інцидент до поліції повідомив черговий станції.

Правоохоронці встановили, що 13-річний хлопець виліз на вантажний вагон та отримав ураження електрострумом. Підлітка у шоковому стані виявили робітники, які неподалік ремонтували електронні лінії.

"Вони за допомогою драбини зняли його з вагона та передали працівникам викликаної на місце швидкої медичної допомоги", — зазначили в поліції.

Неповнолітнього хлопця госпіталізували до лікарні. У підлітка множинні електричні опіки тулуба та кінцівок другого-третього ступеня.  Поліцейські встановлюють всі обставини події.

"Звертаємо увагу громадян на те, що залізничні колії — не місце для розваг. Потяги знаходяться під високовольтними лініями з дуже високою напругою. Навіть на відстані двох метрів до ліній електропередач можна отримати ураження струмом, що може призвести до трагічних наслідків", — наголосили правоохоронці.

Закликаємо батьків пояснювати це дітям і контролювати, де та з ким вони проводять час.

Нагадаємо, у квітні на Київщині 11-річний хлопчик постраждав від удару струмом, який він отримав, коли виліз на дах вантажного потяга. Інцидент трапився в місті Біла Церква. Внаслідок трагічного випадку тіло та одяг 11-річної дитини обгоріли. 

Додамо, 8 червня у селі Киселів, що у Чернівецькій області, через ураження електрострумом загинув восьмирічний хлопчик. Дитина померла до прибуття медиків швидкої допомоги.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 20.06.2024 20:35