Фото: ДСНС

В Одесі під завалами виявили тіло дитини: у місті оголошено день жалоби

Внаслідок російського обстрілу Одеси під завалами будинку знайдено ще два тіла, одне з яких — дитяче. Наразі продовжуються пошукові роботи в обласному центрі.

Про це повідомляє Державна служба надзвичайних ситуацій України.

Рятувальники заявили, що на рівні першого поверху, під завалами виявлено ще два тіла, у тому числі й дитяче. Наразі проводяться роботи з деблокування.

"Всього загинули чотири особи, з них одна дитина, постраждало вісім людей, з яких одна дитина.  Врятовано п'ять осіб. Пошукові роботи тривають. Від ДСНС залучено 95 рятувальників та 22 одиниці техніки", — йдеться у повідомленні.

На місці також працюють психологи ДСНС та кінологічні розрахунки.

У місті оголошено день жалоби

Очільник Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив, що у звʼязку з людськими втратами, через російську дронову атаку, завтра в Одесі та області оголошено траур.

"Висловлюю свої щирі співчуття тим, хто втратив близьких. Пошукова операція триває", — написав посадовець.

Нагадаємо, в ніч на 2 березня російська армія завдала удару "шахедами" по Одесі. Внаслідок атаки терористів зруйновано дев'ятиповерхівку. Рятувальники продовжують діставати тіла з-під завалів.

Також у ніч на суботу, 2 березня, у Харкові під час повітряної тривоги лунали вибухи. Перед тим в командуванні Повітряних сил Збройних сил України попереджали про фіксацію руху ворожих ударних дронів типу "Шахед" у напрямку міста. Згодом мер Харкова Ігор Терехов повідомив про "приліт" в одному з районів міста.

Вже зранку, 2 березня, російські загарбники завдали артилерійського удару по населеному пункту Станіславської громади на Херсонщині. Внаслідок обстрілу загинув місцевий житель.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 02.03.2024 12:59