Фото ілюстративне. Джерело: ДСНС

Росіяни вдарили по Одесі "шахедами": є загиблий, серед постраждалих — дитина

Російські загарбники вночі у суботу, 2 березня, вдарили по Одесі дронами-камікадзе, внаслідок чого у місті пошкоджені житлові багатоповерхові будинки. Станом на зараз відомо про одного загиблого та сімох постраждалих, серед яких — дитина.

Про це повідомив голова Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер.

"Внаслідок російської дронової атаки по Одесі вже відомо про сімох постраждалих цивільних людей, серед них одна дитина. 3-річний малюк отримав садна ніжки, зараз під наглядом лікарів. Шестеро дорослих, попередньо, у стані середньої тяжкості", — написав Кіпер у своєму Тelegram-каналі.

За його словами, на місці продовжують працювати спеціалісти. Розбираються завали, під ними можуть перебувати люди.

Зазначимо, що Сили та засоби протиповітряної оборони працювали в Одесі після першої години ночі. У місті було чути вибух. Перед цим військові попереджали про рух дронів у напрямку міста.

Нагадаємо, в Україні ввечері у п'ятницю через атаку дронів у низці областей було оголошено сигнал повітряної тривоги. Близько опівночі у Харкові пролунали вибухи. За даними місцевої влади, стався "приліт" в одному з районів міста, виникла пожежа, і зафіксовано загоряння двох авто, у кількох багатоповерхівках вибито вікна, є пошкодження гаражів, даних про постраждалих немає.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 02.03.2024 02:37