Скріншот із відео

В Одесі водій "покатав" на капоті представника ТЦК, військовий травмувався (відео)

У середу, 24 липня, в Одесі водій "прокатав" працівника Територіального центру комплектування та соціальної підтримки на капоті автівки. 

Про це повідомила прес-служба Одеського ТЦК та СП.

Відповідне відео, на якому видно, як автівка рухається містом, а на капоті лежить військовослужбовець, сьогодні поширилося у мережі.

УВАГА! На відео присутня ненормативна лексика!

Як розповіли у військкоматі, інцидент стався у Хаджибейському районі міста. Зокрема, представники ТЦК спільно з правоохоронцями попросили водія надати військово-облікові документи та ті, що підтверджують його особистість, однак той продовжив рух.

Внаслідок цього один із військовослужбовців, який після бойових поранень на фронті проходить службу в ТЦК та СП, отримав травми.

"Потерпілий вже надав свідчення, щоб сприяти швидкому притягненню порушника до відповідальності за порушення правил дорожнього руху. Керівництво Одеського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки контролює цю ситуацію. Таке жахливе ставлення до захисників, які втратили здоров’я на передовій, є неприпустимим! Особи, які здійснюють протиправні дії стосовно українських військових, обов'язково будуть притягнуті до відповідальності згідно з законодавством України", — йдеться у повідомленні.

До того ж у ТЦК додали, що 20 червня схожий інцидент стався в Приморському районі Одеси. 5 липня суд обрав водію, який також травмував своїм транспортним засобом військовослужбовців ТЦК та СП, запобіжний захід у вигляді двох місяців тримання під вартою. Слідство щодо цього випадку триває.

Нагадаємо, в Ужгороді, що у Закарпатській області, під час вручення повістки чоловіку напав на поліцейського. Затриманому загрожує до п'яти років в'язниці.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 24.07.2024 15:56