Фото: Нацполіція

В Одесі жінка сходила до туалету на меморіалі загиблим захисникам та вчинила наругу над державним прапором

В центрі Одеси 24 травня жінка справила свої природні потреби на Європейської площі, де встановлені державні прапори у памʼять про полеглих героїв-захисників. До того ж вона ще й вчинила наругу над державним прапором України.

Про це повідомило Головне управління Національної поліції в Одеській області.

За словами правоохоронців, про ганебний вчинок громадянки поліції стало відомо під час моніторингу соціальних мереж. Зокрема, працівники правоохоронних органів натрапили в мережі на відео, де жінка справляє природні потреби на газонній частині серед Європейської площі. Там встановлені державні символи, прапорці, у памʼять про полеглих героїв-захисників.

Після того, як громадянка справила свої потреби, вона використала державні прапори, як гігієнічний засіб.

"За лічені години поліцейські встановили особу правопорушниці та розшукали її біля залізничного вокзалу. 28-річна правопорушниця має ознаки спʼяніння. Її доставили до територіального підрозділу  поліції, де з нею наразі працюють слідчі", — йдеться у повідомленні.

За свій вчинок жінка може понести покарання у вигляді трьох років позбавлення волі. Слідство триває.

Нагадаємо, у липні 2023 року в Одесі п'яний хлопець зламав флагшток та зірвав прапор України. Після цього неадекват вступив в конфлікт з місцевими, які зробили йому зауваження.

Водночас 13 травня у Києві український прапор використали як мішок для скошеної трави. Небайдужі люди викликали правоохоронців, двірника та слідчих для з'ясування усіх причетних до інциденту.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 25.05.2024 16:36