Фото: ДСНС

В Одесі знову зросла кількість загиблих через нічний обстріл

В Одесі під завалами будинку, в який вночі 2 березня поцілив ворожий "Шахед", виявили тіло ще однієї загиблої людини. Відтак, кількість жертв із семи збільшилася до восьми.

Про це повідомила Державна служба з надзвичайних ситуацій.

"На місці російського удару по багатоповерхівці під завалами виявлено тіло восьмої загиблої людини", — йдеться у повідомленні.

Наразі рятувальники проводяться роботи з деблокування загиблого з-під завалів багатоповерхівки.

Водночас очільник Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер зауважив, що рятувальна операція, після російської дронової атаки, триває вже 20-ту годину.

"Наразі відомо про вісьмох загиблих. Трьох чоловіків 35, 40 та 54 років, двох жінок — 73 та 31 років, двох діточок — трирічного Марка та 4-місячного Тимофія. Тільки що з-під завалів дістали тіло жінки. Її дані встановлюються", — уточнив Кіпер.

За словами посадовця, з проханням надати тимчасове житло звернулась одна людина. На місці трагедії працюють всі відповідні служби.

"У будинки одеситів, які через нічну дронову атаку залишилися без тепла, повернуто опалення. Зокрема, і в будинок, в якому відбулося обвалення одного крайнього під'їзду", — додав Кіпер.

Нагадаємо, вночі 2 березня російська армія завдала удару "шахедами" по Одесі. Внаслідок атаки терористів зруйновано дев'ятиповерхівку. Рятувальники продовжують діставати тіла з-під завалів. 

Очільник Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив, що у звʼязку з людськими втратами через російську дронову атаку 3 березня в Одесі та області оголошено Днем жалоби.

До того ж президент Парламентської асамблеї Ради Європи Теодорос Русопулос відреагував на нічний обстріл Одеси росіянами 2 березня. На думку президента ПАРЄ, країна-агресорка має понести покарання за всі вчинені воєнні злочини на території України.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 02.03.2024 21:47