Колаж TrueUA

В одній з областей зафіксували активність "шахедів": куди прямують ворожі дрони

У четвер ввечері, 24 жовтня, російська армія запустила на територію України ударні безпілотники типу "Шахед". Ворожі дрони зафіксовано на Півночі нашої держави.

Про це у Telegram-каналі повідомляють Повітряні сили Збройних сил України. Наразі загроза ударів безпілотниками існує для Сумщини.

"Увага! Сумська область — загроза застосування ворогом ударних БпЛА!" — йдеться у повідомленні військових.

Згодом військові повідомили, що ворожі безпілотники на Сумщині та рухаються на Чернігівщину.

Варто зазначити, що паралельно рашисти атакують Дніпропетровську та Запорізьку області ракетами. У Повітряних силах закликали не ігнорувати сигнал повітряної тривоги.

Мапа повітряних тривог станом на 22:55 має такий вигляд:

У четвер ввечері, російська армія запустила на територію України ударні безпілотники типу "Шахед"

Мапа: alerts.in.ua

Нагадаємо, ворог вдарив по Харкову 20 жовтня близько 22:00. У місті було зафіксовано проблеми з електропостачанням. Також 20 жовтня російські терористи випустили по Одесі балістичну ракету. Містяни чули потужний вибух, після якого спалахнула пожежа.

Також повідомлялось, що російський обстріл Харкова в неділю, 20 жовтня, зачепив житлові райони. Була інформація про 12 постраждалих. Відповідні служби ліквідовували наслідки атаки окупантів.

Вже у четвер, 24 жовтня, російські війська завдали удару по поштовому відділенню в Олексієво-Дружківці на Донеччині. Внаслідок ворожого удару двоє чоловіків загинуло, ще одного травмовано.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 24.10.2024 23:02