Ілюстративне фото: Джерело: "Вікна"

В одній зі столичних гімназій сталася пожежа (відео)

У п'ятницю, 16 лютого, в одній зі столичних закладів освіти сталася пожежа. Вогнеборці вчасно прибули на місце події та ліквідували займання.

Про це повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації.

"Пожежу в гімназії в Солом'янському районі оперативно локалізували. Дітей та персонал освітнього закладу евакуювали",  йдеться у повідомленні.

Зазначається, що всі екстрені служби працюють на місці. За попередньою інформацією, загоряння сталося у шкільній їдальні.

Додамо, що 14 грудня в одній із київських шкіл у Святошинському районі столиці також була пожежа. Рятувальники евакуювали дітей та персонал навчального закладу. За даними прес-центру Державної служби з надзвичайних ситуацій, в підвальному приміщенні навчального закладу у Святошинському районі столиці сталося коротке замикання електропроводів з подальшим горінням.

Під час пожежі зі школи на свіже повітря було евакуйовано 665 дітей та 60 працівників навчального закладу. Загоряння було ліквідовано за 30 хвилин, звітували рятувальники.

Нагадаємо, у понеділок, 12 лютого, у Швеції в парку розваг у Гетеборзі спалахнув аквакомплекс. Полум'я охопило відкриті водні гірки та пов’язані з ними споруди, які будувались. Унаслідок пожежі постраждали 12 осіб. Відомо, що аквапарк відкрили нещодавно, його будівництво коштувало 1,2 мільярда євро.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Події, 16.02.2024 11:41