Фото: скріншот з відео

В окупованому Криму знову неспокійно: де лунають вибухи

У четвер, 20 липня, в тимчасово окупованому Криму пролунали вибухи. "Бавовну" чули у Севастополі та Феодосії.

Про це пишуть місцеві Telegram-канали. Згідно з інформацією місцевих жителів, звуки вибухів учули Гагарінському районі Севастополя.

Також гучна "бавовна" пролунала у районі Феодосії. Цікаво, що кримські пабліки з посиланням на окупаційну владу згодом повідомили, що у місті нібито проходять навчання зі стріляниною.

Нагадаємо, так званий "глава" окупованого Криму Сергій Аксьонов повідомляв, що в одному з населених пунктів на північному заході Криму безпілотник пошкодив чотири адміністративні будівлі. Також окупаційна влада заявляла про загибель дівчини-підлітка.

Нагадаємо, у ніч на 19 липня у тимчасово окупованому Криму сталися вибухи. "Бавовну" було чути у Кіровському районі біля села Кринички.

Уночі 17 липня на Кримському мосту пролунали щонайменше два вибухи. Ймовірно, пошкоджені декілька прольотів дорожнього полотна між опорами. Самопроголошений глава Криму Сергій Аксьонов заявив, що рух по Кримському мосту зупинено, а "надзвичайна подія" трапилася у районі 145-ої опори зі сторони Краснодарського краю. Повідомляють про двох загиблих та постраждалого.

На новини про "бавовну" на Керченській переправі відреагували в СБУ. Кажуть, що розкриють усі деталі атаки на Кримський міст, але зроблять це після перемоги України. Тим часом у Головному управлінні розвідки Кримський міст назвали "зайвою конструкцією".

Водночас віце-прем'єр Росії Марат Хуснуллін заявив, що після вибухів уночі в понеділок, 17 липня, один проліт автодорожньої частини Кримського мосту не підлягає відновленню.

Російська пропаганда заявила, що Збройні сили України у понеділок, 17 липня, атакували Кримський міст за допомогою двох морських дронів, які візуально схожі на гідроцикли.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 20.07.2023 11:21