Фото: соцмережі / ілюстративне

В окупованому Севастополі прогриміли вибухи: у небо здіймається дим (фото)

У п'ятницю, 17 листопада, у тимчасово окупованому Севастополі пролунали вибухи. Рашисти оголосили в регіоні повітряну тривогу.

Про це повідомляють місцеві Telegram-канали.

За попередніми даними, "бавовна" сталась у центрі Севастополя. Після вибухів у небі помітили дим, а в самому місті лунають сирени. Наразі немає інформації від так званої "влади" Криму.

Нагадаємо, що 10 листопада в тимчасово окупованому Криму уразили десантні кораблі російських окупантів. Атаковані судна рашистів пішли на дно. За повідомленнями Головного управління розвідки, йшлося про катери проекту 11770 (класу "Серна").

Також увечері 9 листопада у тимчасово окупованому Севастополі прогримів потужний вибух. Губернатор Севастополя Михайло Развожаєв заявив, що близько о 16:40 російські військові на зовнішньому рейді знищили повітряну ціль над морем.

Додамо, представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов заявляв, що нещодавня атака по портовій інфраструктурі Російської Федерації в Керчі була не останньою. Українська армія готує нові операції у тимчасово окупованому Криму.

Раніше повідомлялось, що окупанти не планують проведення масових новорічних і різдвяних заходів у Криму. Пріоритет для них — безпека, а з цим останнім часом у рашистів на півострові проблеми.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 17.11.2023 10:02