Фото ілюстративне. Джерело: соцмережі

В окупованому Севастополі пролунала серія вибухів

У тимчасово окупованому Севастополі, що в Криму, пізно ввечері 27 грудня було гучно. У місті пролунала серія вибухів. 

Про це повідомляють місцеві Telegram-канали та видання "Крим. Реалії".

Мешканці чули щонайменше п’ять вибухів. Водночас гауляйтери в Криму вже встигли заявити, що нібито був збитий один безпілотник.

Наразі українські війська не коментували інформацію про вибухи на окупованому півострові.

Інші атаки на окупований Крим

Як відомо, 24 грудня у Севастополі також лунали вибухи. "Бавовна" була настільки сильною, що у місцевих жителів в оселях затремтіли вікна

У ніч на 26 грудня тактична авіація Повітряних сил Збройних сил України атакувала крилатими ракетами великий десантний корабель Чорноморського флоту Росії "Новочеркаськ" в районі окупованої Феодосії та знищила його. Водночас супутникові знімки показали, що, крім великого десантного корабля "Новочеркаськ", унаслідок удару частково затонуло ще одне судно. 

У Міністерстві оборони Російської Федерації відреагували традиційно: "Корабель лише пошкоджений".

Зауважимо, що це не перша атака на корабель. Ще 24 березня 2022 він отримав пошкодження внаслідок обстрілу в порту Бердянська під час російського вторгнення в Україну. Тоді загинуло три члени екіпажу. Тоді ж було потоплено корабель "Саратов".

Нагадаємо, за даними видання Astra, під час атаки на борту великого десантного корабля "Новочеркаськ" Чорноморського флоту РФ перебували 77 російських моряків, зниклими безвісти вважаються 33 особи.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 28.12.2023 00:20