Фото: ілюстративне Джерело: соцмережі

В окупованому Севастополі пролунав потужний вибух: від "бавовни" здригнулися будинки

У неділю зранку, 24 грудня, у тимчасово окупованому Севастополі пролунав потужний вибух. "Бавовна" була настільки сильною, що у місцевих жителів в оселях затремтіли вікна.

Про це повідомляє "Крим. Реалії".

За даними джерела, приблизно о 08:35 за місцевим часом пролунав потужний вибух, від якого затремтіли вікна. Перед "бавовною" було чути звук, схожий на політ ракети, повідомляє видання.

Наразі інформації від окупаційної влади Севастополя не було. Також на ймовірний обстріл окупованого Криму не реагувало військове керівництво України.

Нагадаємо, 23 грудня російські окупанти перекрили Кримський міст. На захопленому півострові було оголошено ракетну небезпеку.

Також 20 грудня у тимчасово окупованому Криму здійснено дві атаки на військові частини Росії. Унаслідок інциденту поранено співробітника Прикордонного управління Федеральної служби безпеки РФ, пошкоджено техніку та антену супутникового зв'язку.

Раніше керівник Служби безпеки України Василь Малюк заявив, що в наступному році українські спецслужби планують активізувати розвідувальні операції та провести диверсійні удари вглиб Росії, щоб "максимально наблизити війну до Кремля".

Варто відзначити, що російські загарбники змінили тактику охорони Кримського мосту. Це сталося через регулярні атаки морських дронів. До катерів і кораблів прикордонної служби ФСБ іноді долучають військові судна, наприклад, сторожовий корабель "Питлівий".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 24.12.2023 10:59