Фото ілюстративне зі соцмереж

В окупованому Севастополі пролунали вибухи: над бухтою запустили димову завісу

У понеділок, 15 квітня, зранку в центрі тимчасово окупованого Севастополя пролунали вибухи. Над бухтою окупанти запустили димову завісу, намагаючись приховати, що там відбувається.

Про це повідомив Telegram-канал "Крымский ветер" із посиланням на своїх підписників.

Вони поінформували про декілька вибухів, які пролунали в центрі міста. Також зазначається, що це можуть бути ворожі навчання, однак точної інформації немає.

Зокрема, над Севастопольською бухтою запустили димову завісу. Таким чином намагаються приховати, що насправді там відбувається.

Джерело: Google Maps

Джерело: Google Maps

На цей момент українське військове командування жодним чином не коментувало цю ситуацію. Також мовчать "представники" так званої окупаційної влади Росії на півострові.

Загалом у Криму зараз усе частіше лунають вибухи. Українські розвідники провели вже десятки операції на півострові й у Чорному морі, знищуючи російські бази, склади та кораблі.

Нагадаємо, що наприкінці березня речник Військово-Морських сил Збройних сил України Дмитро Плетенчук заявляв, що удари українських воїнів по військово-морській базі росіян у тимчасово окупованому Севастополі можуть мати серйозні наслідки для ворога.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 15.04.2024 08:54