Фото: соцмережі

"В України чудовий план": Пентагон оцінив підготовку ЗСУ до контрнаступу

Міністр оборони США Ллойд Остін впевнений, що Україна має достатньо можливостей для того, щоб досягти успіху під час контрнаступу.

Про це він сказав під час виступу в Держдепартаменті США.

"У них є всі необхідні можливості, щоб досягти успіху. Ми навчили, підготували величезну кількість особового складу та надали велику кількість платформ. Я думаю, що вони достатньо готові до продовження дій та операцій", - наголосив Остін.

Він впевнений, що Україна продовжить успішно боротися з противником. У держави є план контрнаступу, але про нього знає тільки Володимир Зеленський і його оточення, зазначив голова Пентагона.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що український контрнаступ відкладається через погану погоду, повільне постачання заходом техніки і боєприпасів та "злив" секретних документів Пентагону.

Додамо, очікування контрнаступу Сил безпеки та оборони України продовжує знижувати морально-психологічний стан у рядах російських окупантів. Головне управління розвідки України підтверджує різке зростання кількості російських загарбників, які прагнуть здатись в полон, аби зберегти життя.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Війна, 12.04.2023 19:30