В Україні працює Центр, що допомагає людям в складних становищах через події на Сході

12 ЛИСТОПАДА 2021 12:33

10 місяців тому в Україні розпочав свою роботу «Центр координації соціальної допомоги Вітольда Фокіна», діяльність якого зосереджена на наданні юридичної та психологічної допомоги усім громадянам України.

Повідомляє TrueUA, з посиланням на Печерську Асамблею.

«Основною метою «Центру» було надання посильної допомоги людям, які опинилися у складному становищі через події на Сході України. Центр надає допомогу людям, які потребують кваліфікованої юридичної та психологічної допомоги. До членів громадської організації зверталися за консультаціями щодо оформлення (відновлення) паспорта громадянина України, свідоцтв про народження, оформлення пенсій та багатьох інших питань. Наші психологи працюють з дітьми та дорослими, які пережили стрес внаслідок різкої зміни їхнього життєвого устрою», - розповів віце-президент громадської організації «Центр координації соціальної допомоги Вітольда Фокіна» Ігор Фокін під час інтерв’ю Печерській Асамблеї.

Він зазначив, що на сьогодні на території України діє три представництва громадської організації: у Києві, Бахмуті та Маріуполі, де члени організації надають безоплатну допомогу громадянам, які звертаються за підтримкою.

«Ми хотіли б охопити більше напрямків, але працюємо за рахунок власних коштів, не має участі ні бізнесу, ні держави. Ми існуємо лише 10 місяців і лише виходимо на рівень впізнаваності та залучення людей до нашого «Центру». Хоча батько (ред.. - Вітольд Фокін) вже звертався на одному зі своїх виступів до громадськості щодо залучення фінансування, і ми віримо, що згодом це дасть результат. Тоді ми зможемо діяти у ширшому спектрі», - додав підприємець та віце-президент громадської організації «Центр координації соціальної допомоги Вітольда Фокіна»

Довідково:

Громадська організація «Центр координації соціальної допомоги Вітольда Фокіна» (https://center-fokin.org/) розпочала свою діяльність у лютому 2021 року. Робота організації спрямована на співпрацю з організаціями України, Європи та світу, на задоволення і захист законних соціальних, економічних, творчих, духовних, національно-культурних та інших інтересів населення регіону, постраждалого внаслідок бойових дій на Донбасі.

Також читайте: Кінах: Стратегія Трансформації спирається не тільки на наш специфічний національний напрям

Суспільство, 12.11.2021 12:33