Фото: USM.MEDIA

В Україні продають Білгород-Дністровський порт: черговий аукціон не відбувся через відсутність учасників

Фонд держмайна знову не зміг продати Білгород-Дністровський морський торговельний порт. Повторний аукціон з приватизації запланований на 15 серпня, не відбувся через відсутність учасників. 

Про це свідчать дані у системі Prozorro.

Аукціон був запланований зі зменшеною удвічі стартовою ціною — 92,45 мільйона гривень. Він не відбувся через відсутність учасників. При цьому на 23 серпня запланований ще один повторний аукціон — заявки почали приймати 14 серпня. Стартова ціна не змінилась — 92,45 мільйона гривень.

Раніше повідомлялось, що п'ятий аукціон з продажу Білгород-Дністровського морського торговельного порту, запланований на 7 серпня, не відбувся через відсутність учасників.

Перший аукціон з приватизації Білгород-Дністровського порту, який оцінили у 187,6 мільйона гривень, не відбувся, оскільки на нього ніхто не зареєструвався. На другому аукціоні порт було продано за 220 мільйонів гривень ТОВ "Укрдонінвест", що належить українському бізнесмену Віталію Кропачову. Однак підприємство не сплатило кошти.

Нагадаємо, Фонд держмайна оголосив старт приватизації активів, стягнутих у російських олігархівФДМУ виставив на аукціон ТОВ "Інвестагро". Конфіскована державою компанія належала громадянину Російської Федерації Михайлу Шелкову.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Економіка, 15.08.2023 16:42