Тайсон Ф'юрі й Олександр Усик. Фото: Getty Images / Global Images Ukraine

"В Усика є кілька пошкоджень": менеджер Ф'юрі пояснив, чому бій-реванш довелося перенести

Український боксер Олександр Усик у бою з британцем Тайсоном Ф'юрі отримав травму, через яку бій довелося перенести. Реванш заплановано провести у грудні 2024 року.

Про це заявив менеджер британського боксера Спенсер Браун, пише Boxing Social.

Відомо, що поєдинок відбудеться пізніше, ніж планувалося. Реванш бою між Олександром Усиком та Тайсоном Ф'юрі заплановано провести у Саудівській Аравії. Бій відбудеться 21 грудня у столиці країни Ер-Ріяді.

За словами Брауна, бій було перенесено з жовтня на грудень, адже Усик отримав травму у першому бою, тому українцю знадобиться час на відновлення.

"Реванш завжди був актуальним, ми підписалися на нього. Звичайно ж, нам потрібно було подивитися, як пройде перший бій і щоб ніхто не отримав серйозних травм. Я вважаю, що в Усика є кілька пошкоджень, через які він не зможе битися певний час, але Тайсон готовий", — наголосив він.

Раніше, а саме 20 травня, промоутер Ф'юрі Френк Воррен заявив, що Усик уникнув перелому щелепи. Дискомфорт, який відчував новоспечений абсолютний чемпіон світу в надважкій вазі після бою з Ф'юрі, був спричинений імплантом зуба.

"Ми не знаємо, як бій вплине на обидвох хлопців, тому що Усик мав такий вигляд, неначе брав участь у бійці. Йому наклали шви на око, його побили, думали, що зламали щелепу, але насправді це був імплант зуба, який завдав йому сильного болю", — зазначив він.

Нагадаємо, 20 травня колишній чемпіон світу у надважкій вазі Тайсон Ф'юрі проаналізував причини своєї поразки українському боксеру Олександру Усику. За його словами, винними у поразці треба вважати його команду. Британський боксер пояснив, що всі у його кутку були впевненими, що він перемагає за очками перед 12 раундом, тому Тайсон не спробував ризикнути, аби завершити бій достроково. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 31.05.2024 09:29