Фото: соцмережі

В Ужгороді під час уроку фізкультури помер десятикласник

У четвер, 7 березня, в Ужгороді під час уроку фізкультури помер учень десятого класу. Реанімаційні заходи проводили протягом двох годин.

Про це повідомила прес-служба поліції Закарпаття.

Відомо, що під час уроку фізкультури в одній зі шкіл обласного центру десятикласникові стало зле і він втратив свідомість. Працівники освітнього закладу одразу викликали екстрену медичну допомогу.

"Протягом кількох годин медики проводили реанімаційні заходи, однак хлопець помер", — йдеться у повідомленні.

У поліції зазначили, що наразі у навчальному закладі проводяться слідчі дії. Правоохоронці встановлюють детальні обставини події.

"Відомості за даним фактом буде внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. У справі призначать судово-медичну експертизу, яка вкаже на причину смерті підлітка", — додали у прес-службі.

Депутат Ужгородської міської ради Віталій Глагола заявив, що трагічний випадок трапився в Ужгородській загальноосвітній спеціалізованій школі-інтернаті Закарпатської обласної ради, що розташований на вулиці Загорській.

"Він більше відомий серед містян, як "ужгородський ліцей", — написав він у Telegram.

Нагадаємо, минулого року у листопаді в одному із ліцеїв Надвірнянського району Івано-Франківської області загинув 14-річний школяр. Хлопця поранили з пневматичної гвинтівки на заняттях гуртка.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 07.03.2024 18:29