Фото: Ужгородська міська рада

В Ужгороді зросте вартість проїзду в громадському транспорті: рішення виконкому

В Ужгороді змінився тариф на міські пасажирські перевезення. Вартість квитка зросла з 12 до 15 гривень.

Про це повідомили у прес-службі мерії міста.

Там зазначили, що 15 гривень  — новий тариф на міські пасажирські перевезення в Ужгороді підтримали 26 червня члени виконкому міської ради, враховуючи клопотання перевізників.

Згідно з документом, попередній тариф був розрахований у 2022 році, за цей час відбулися зміни цін на паливно-мастильні матеріали, запчастини, зросла вартість ремонту та збільшилася мінімальна заробітна плата, що призвела до збільшення годинної тарифної ставки водіїв.

"Рішення набуває чинності з дня опублікування у друкованих засобах масової інформації", — додали у мерії Ужгорода.

Раніше з'явилась інформація, що у Сумах вже з 22 червня зросте вартість проїзду на міських автобусних маршрутах загального користування, що працюють у звичайному режимі. Нова ціна за проїзд становить 15 гривень за одну поїздку.

Також повідомлялось, що з грудня 2023 року у Львові безготівкова оплата проїзду стане доступною на усіх міських маршрутах. За проїзд можна оплатити банківською картою, пристроєм з NFC та транспортною карткою ЛеоКарт.

Нагадаємо, між станціями київського метро "Либідська" та "Деміївська" тривають ремонтні роботи. Відновити рух поїздів "синьою" лінією метрополітену планують на початку осені 2024 року.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 26.06.2024 14:02