Фото: Ірина Фаріон / соцмережі

В якому стані перебуває Ірина Фаріон після замаху: заява медиків

Колишня нардепка Ірина Фаріон, на яку було здійснено замах 19 липня, перебуває в реанімації. Її стан оцінюють як важкий. 

Про це повідомили в лікарні Святого Пантелеймона Першого медоб'єднання Львова.

"Близько 20:00 надійшла жінка з вогнепальним пораненням. Наразі вона перебуває в реанімації. Стан важкий", — йдеться у повідомленні.

Медики зазначили, що не можуть надати більш детальної інформації через лікарську таємницю та необхідність збереження персональних даних пацієнтів, незалежно від їх публічності.

Своєю чергою керівник Львівської ОВА Максим Козицький розповів, що Ірина Фаріон перебуває у важкому стані в одній із лікарень міста.

"За останніми даними від медиків, Ірина Дмитрівна перебуває у важкому стані в одній з лікарень міста. Вона у реанімації. Їй надають всю необхідну допомогу. Одужання постраждалій", — сказав посадовець.

За словами чиновника, для стрілка повинно бути справедливе покарання. Для того, аби його спіймати, правоохоронці проводять спецоперацію.

Як зазначають ЗМІ, стрільцем був хлопець 20-25 років. Зловмисник чекав на Ірину Фаріон біля виходу з дому, щоб застрелити. Також повідомляють, що 20 липня екс-нардепка мала їхати в Болгарію з онуками на відпочинок.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський відреагував на напад на Ірину Фаріон. Він запевнив, що розкриття злочину перебуває в активній фазі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 19.07.2024 22:59