Наслідки обстрілу Дніпра 4 червня. Джерело: Telegram-канал Сергія Лисака

Важкий ранок у Дніпрі: рашисти атакували місто ракетами, влада розповіла про наслідки (фото)

У ніч на вівторок, 4 червня, російські окупанти обстріляли Дніпро ракетами. Уламки впали на об’єкти цивільної інфраструктури, спалахнула пожежа, є постраждалі.

Про це повідомив начальник Дніпропетровська обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

"Важкий ранок у Дніпрі. Ворог атакував місто. Сили протиповітряної оборони збили дві ракети. Але внаслідок падіння уламків є пошкодження цивільної інфраструктури, виникла пожежа, поранені місцеві мешканці", — зазначив він.

За його словами, серед постраждалих — діти. Зокрема, хлопчик, якому лише один місяць, він у задовільному стані. Лікуватиметься амбулаторно. 17-річний юнак у лікарні в стані середньої важкості.

"Постраждали й 68-річний чоловік і три жінки — 32, 36 і 56 років. Одна з них госпіталізована, лікарі оцінюють її стан як середньої важкості", — додав очільник Дніпропетровської області.

Він також зауважив, що пошкоджено півтора десятка авто, вибиті вікна у приватних будинках, багатоповерхівках і лікарні.

"До ліквідації наслідків залучили всі необхідні служби. Інформацію уточнюємо", — підсумував Сергій Лисак.

Начальник Дніпропетровської обласної військової адміністрації також повідомив, що по Нікополю агресор бив учора ввечері. Поцілив по місту дронами-камікадзе, люди цілі.

Нагадаємо, що 13 травня окупанти декілька разів атакували Нікопольщину у Дніпропетровській області. Унаслідок ворожих обстрілів пошкоджені п’ятиповерхівка, 16 приватних будинків, авто й агрофірма.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 04.06.2024 07:37