Фото: Save Ukraine

Везли подарунки дітлахам на Різдво: під Харковом загинуло подружжя волонтерів

Карколомна автотроща, що 10 грудня сталася під Харковом, забрала життя двох волонтерів харківського хабу мережі порятунку Save Ukraine 27-річного Артура Виноградова та його 23–річної дружини Дарини. 

Про це повідомила прес-служба поліції Харківської області.

Відомо, що автопригода сталася 10 грудня близько 15:20. На окружній дорозі зіштовхнулися два цивільних автомобілі Skoda Fabia та Hyundai Elantra. Внаслідок ДТП водій Hyundai Elantra та його дружина загинули на місці. 37-річного водія та 34-річного пасажира Skoda Fabia госпіталізували до лікарні.

Механізм та обставини дорожньо-транспортної пригоди встановлюють слідчі.

 дпт на харківщині загинули волонтери

 аварія на харківщині загибель волонтерів

Фото: Поліція Харківської області

Сумну звістку не оминув увагою колишній уповноважений президента з прав дитини, засновник благодійної організації Save Ukraine Микола Кулеба на своєму Telegram-каналі.

"Артур відповідав за евакуацію на Куп’янському напрямку. Він завжди залишав свій номер телефону й особисто приймав усі дзвінки від людей, які потребували допомоги. Після евакуації допомагав людям з речами першої потреби. Якщо Артур бачив, що люди виїжджали в одних капцях чи старих кросівках, завжди вів їх на склад і знаходив там нову пару взуття. Дарина увесь час була поруч зі своїм чоловіком. Вона взяла на себе завдання з реєстрації евакуйованих, записувала дані на своєму ноутбуці", написав Кулеба.

Він також повідомив про те, що Артур і Дарина одружилися у серпні 2022 року і планували всиновити одного евакуйованого малюка, котрий залишився без батьків. За словами Кулеби, у подружжя були "дуже ніжні романтичні стосунки".

"Знайомі та колеги говорять, що подружжя було настільки нерозлучним, що здавалися одним цілим. Вони жили на неймовірних обертах, наче намагалися встигнути зробити набагато більше, ніж могли фізично. І завжди були разом", повідомив Кулеба. 

Нагадаємо, у ніч на 10 грудня сталася масштабна аварія на трасі Київ — Одеса: відбулось зіткнення зерновозів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 12.12.2023 10:33