Пожежа в Ханти-Мансійському окрузі Росії. Скріншот із відео

Вибух і пожежа на газопроводі в Росії: вогонь було видно на декілька кілометрів (відео)

У неділю, 10 березня, в Росії на газопроводі в Ханти-Мансійському автономному окрузі Тюменської області стався вибух. Після цього там спалахнула сильна пожежа. За попередньою інформацією, ніхто не постраждав.

Про це повідомили російські інформаційні ресурси.

Вибух пролунав цієї ночі на Бобровському лінійному виробничому управлінні магістральних газопроводів. В оперативних службах підтвердити чи спростувати повідомлення місцевих мешканців щодо інциденту не вдалося.

Однак Telegram-канали оприлюднили відео потужної пожежі та розповіли, що надзвичайна ситуація сталася на газопроводі біля населеного пункту Лихма. За словами місцевих мешканців, біля селища був спалах і загоряння. Пожежу назвали доволі потужною — заграву та стовп диму нібито було видно "за декілька кілометрів".

Представники влади регіону про інцидент промовчали. Згодом прес-служба МНС Росії видала інформацію, що під час вибуху на території біля селища Лихма ніхто не постраждав. В екстрених службах регіону запевнили, що ділянка "була безлюдна".

"Постраждалих немає, там безлюдна ділянка. Фахівці туди виїхали", — розповіли в прес-службі російського МНС.

Також надзвичайники додали, що спеціалісти з'ясовують усі обставини вогняної надзвичайної події.

Це не перший вибух газопроводу в Ханти-Мансійську. У травні минулого року на території Бобровського управління магістральних газопроводів в Ханти-Мансійському автономному окрузі теж спалахнула сильна пожежа. Тоді в результаті інциденту загинула одна людина загинула, ще п'ятеро отримали опіки.

Нагадаємо, що 7 березня в Росії спалахнула пожежа у вищому танковому командному училищі на Оренбурзькому тракті. На території училища горіли казарми, вогонь переходив на покрівлю. Пожежі присвоїли другий ранг.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 10.03.2024 08:20