Фото: Telegram-канал Андрія Садового

Вибух у Львові: кількість жертв збільшилася

У суботу, 23 грудня, ввечері стався вибух у гаражі приватного будинку у Львові на вулиці Княгині Ольги. Станом на зараз відомо про трьох загиблих.

Про це повідомив мер міста Андрій Садовий у Telegram. 

У будинку, за його словами, мешкали шестеро людей. Двоє дітей та жінок були госпіталізовані з опіками, медики оцінюють їхній стан як неважкий. 

Спершу повідомлялося, що під завалами шукають людей, зокрема двох чоловіків. Згодом з'явилася інформація, що їхні тіла знайшли. Також загинула жінка — їй близько 70 років.

У будинку є руйнування несучих стін. На місці працюють рятувальні служби. 

"Причини та наслідки встановлюються", — повідомив Садовий.

Патрульна поліція Львова повідомила, що рух вулицею Княгині Ольги від вулиці Сахарова до вулиці Володимира Великого в напрямку вулиці Наукової перекритий у зв'язку з вибухом, що спричинив пожежу у житловому будинку.

"Патрульні забезпечують регулювання дорожнього руху, охорону місця події та допомагають іншим службам у ліквідації наслідків", — додали правоохоронці.

Нагадаємо, на початку грудня у приватному будинку в Подільському районі столиці стався вибух. Внаслідок надзвичайної події загинув чоловік. Інцидент трапився на вулиці Замковецька.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 24.12.2023 00:16