Наслідки вибуху у Львові. Джерело: Telegram-канал Андрія Садового

У Львові стався вибух в приватному будинку, під завалами шукають людей (фото, відео)

У суботу, 23 грудня, ввечері стався вибух у приватному будинку у Львові. З-під завалів урятували дитину, однак там іще можуть перебувати люди.

Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий у своїх соціальних мережах.

За його словами, на вулиці Княгині Ольги стався вибух у приватному будинку. В результаті вибуху є руйнування опорних стін.

"Можливо, під завалами люди. На місці працюють рятувальні служби", — додав він.

Міський голова Львова також додав, що причини та наслідки цього випадку встановлюються.

Патрульна поліція Львова повідомила, що рух вулицею Княгині Ольги від вулиці Сахарова до вулиці Володимира Великого в напрямку вулиці Наукової перекритий у зв'язку з вибухом, що спричинив пожежу у житловому будинку.

"Патрульні забезпечують регулювання дорожнього руху, охорону місця події та допомагають іншим службам у ліквідації наслідків", — додали правоохоронці.

Оновлено. Згодом офіційні особи уточнили, що внаслідок вибуху опіки отримали чотири людини. Вибух стався в гаражі приватного будинку. Ймовірно — це газ. У будинку проживає шість людей. Стан постраждалих не є важким. Іще двох чоловіків шукають рятувальники. Точні причини вибуху стануть відомі після завершення рятувальної операції.

"Вогнеборці ліквідовують наслідки вибуху газу. У Львові на вулиці Княгині Ольги стався вибух газу у двоповерховому житловому будинку розміром 20х10 метрів. Унаслідок вибуху обвалилася стіна на площі 30 квадратних метрів. Також внаслідок вибуху виникла пожежа в підвальному приміщенні. З-під завалів вивільнено двох потерплих, з них одна дитина. До медичних закладів госпіталізовано 4 особи. Підрозділи ДСНС проводять розбір завалів і гасять пожежі на першому поверсі та в підвалі на площі 60 квадратних метрів", — пояснили рятувальники.

Нагадаємо, що 19 вересня Львівщину під час нічної повітряної тривоги атакували 18 дронів-камікадзе типу "Шахед". Відбулися три влучання у промислові склади у Львові. Загинув 35-річний працівник складу.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 23.12.2023 22:16