Фото: росЗМІ

Вибухи біля стін Кремля: прес-служба Путіна заявила про замах на диктатора

Вночі 3 травня біля стін Кремля у Москві пролунали два вибухи. Пропагандисти стверджують про атаку безпілотників.

Про це повідомляють жителі Москви у соціальних мережах. 

За їхніми словами, звук був подібним до грому. Також мешканці будинку, що розташований навпроти стіни Кремля, бачили іскри в небі. Інцидент стався близько 3-ї години ночі. Згодом люди із ліхтариками щось шукали біля Кремлівської стіни. Підсвічування Кремля та набережної було вимкнене. 

Російська пропаганда вже відреагувала на інцидент. Там переконують, що два безпілотні літальні апарати були націлені на президентську резиденцію в Кремлі.

"В результаті вжитих військовими та спеціальними службами своєчасних дій із застосуванням систем радіолокаційної боротьби апарати були виведені з ладу. Внаслідок їх падіння та розльоту осколків постраждалих та матеріальних збитків немає. Президент Росії не постраждав", — повідомив Кремль.

Нагадаємо, вночі 3 травня у Росії у селищі Волна неподалік Криму спалахнула нафтобаза. Попередня причина — атака безпілотника. 

29 квітня у мікрорайоні Козача Бухта тимчасово окупованого Севастополя пролунали вибухи, після яких спалахнула масштабна пожежа. За словами представника окупаційної влади, причиною пожежі стала атака безпілотного літального апарату.

Відомо, що вночі 24 квітня виникла пожежа на нафтобазі в тимчасово окупованому місті Ровеньки Луганської області. У РФ вважають, що це сталося внаслідок атаки українського безпілотника. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 03.05.2023 14:51