Фото: Київміськсвітло

Відключення опалення у Києві: скільки будинків досі без тепла і коли повернуть

Роботи з відновлення теплопостачання в Києві ще тривають. Нині 30% будинків залишаються без опалення. Натомість електропостачання в столиці відновили вже в повному обсязі. 

Про це повідомив мер міста Віталій Кличко у Telegram.

Вранці через ракетну атаку окупантів був пошкоджений об‘єкт енергетичної інфраструктури. Унаслідок цього котельні були знеструмлені й "Київтеплоенерго" застосовував екстрені алгоритми реагування. Більшу частину котелень столиці перемикнули на альтернативні джерела електропостачання. 

"Зранку без опалення та гарячої води залишилася й Олександрівська клінічна лікарня, де наразі на стаціонарному лікуванні перебувають майже 700 пацієнтів. Зараз тривають роботи з перепідключення центрального теплопункту закладу до трьох пересувних котелень потужністю 600 кВТ. Разом із котельнями в медзаклад доставили дизпаливо та генератори", — повідомив Кличко.

Відновити тепло в повному обсязі київські комунальники планують протягом доби.

Нагадаємо, російські загарбники цієї ночі здійснили чергову масовану повітряну атаку України. У столиці тривога тривала майже сім годин. Ворог випустив за цей час як крилаті ракети, так і дрони. Одна з ракет "Кинджал" влучила в об'єкт інфраструктури в Голосіївському районі столиці. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 09.03.2023 18:06