Фото ілюстративне. Джерело: Патрульна поліція

Відкрив вогонь по правоохоронцю: у Черкасах затримали озброєного чоловіка

У Черкасах затримали чоловіка, який відкрив вогонь та поранив правоохоронця. У зловмисника вилучили мисливську рушницю.

Про це повідомляє Telegram-канал Міністерства внутрішніх справ України.

За даними силовиків, опівночі вони отримали повідомлення про те, що в одному з будинків на вулиці Ломоносова хтось вчинив стрілянину. Поліцейські оперативно прибули за адресою виклику. Тоді зловмисник здійснив декілька пострілів у поліцейських, поранивши одного із них. Своєю чергою спецпризначенець застосував табельну вогнепальну зброю та поранив правопорушника в ногу.

Стрільця затримали в одному з будинків, де він переховувався. У затриманого вилучили мисливську рушницю. Для цього провели поліцейську спецоперацію.

Наразі 38-річний черкащанин під вартою. Йому повідомили про підозру за ст. 348 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) КК України. Підозрюваному загрожує від дев'яти до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

Нагадаємо, у Харкові на початку липня виявили тіло поліцейського. За попередньою версією поліції, відбулося самогубство.

Також у столиці судитимуть чоловіка за вбивство родини киян з особливою жорстокістю. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді безальтернативного тримання під вартою. За даними правоохоронних органів, під час спільного вживання алкогольних напоїв луганчанин схопив ніж та наніс смертельні поранення чоловікові та жінці, з якими тимчасово проживав у квартирі. Щоб приховати вчинене, також тяжко поранив знайому господарів, та ще двох членів родини. Нападника затримали, йому повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 06.08.2023 20:33