Фото: Нацполіція

Відмовився перевозити одразу п’ятьох пасажирів: в Одесі жорстоко зарізали таксиста

В Одесі жорстоко зарізали 53-річного таксиста. Причиною вбивства стала його відмова перевезти одразу п’ятьох людей. 

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції Одещини.

Відомо, що інцидент трапився 24 липня близько 20:00 на вулиці Дмитра Донського, куди 53-річний місцевий таксист отримав замовлення на перевезення.

За даними правоохоронців, між таксистом та пасажиром виник конфлікт під час якої один з них спричинив тілесні ушкодження іншому, від яких потерпілий впав на землю та лежав на узбіччі дороги без ознак життя. Причиною інциденту між чоловіками стала відмова таксиста перевезти одразу п’ятьох громадян, адже його автомобіль розрахований на чотири пасажирських місця.

"Його відповідь обурила одного з потенційних пасажирів, який силоміць почав витягати водія з автівки та застосовувати до нього силу. Між чоловіками розпочалась бійка, в ході якої керманич дістав з багажника дерев’яну биту та захищаючись, вдарив нею 30-річного опонента. Той своєю чергою декілька разів вдарив його ножем в груди", — розповіли в поліції.

Від отриманих тілесних травм таксист помер на місці події до приїзду медиків. Остаточна причина смерті буде встановлена за результатами судово–медичної експертизи.

Втекти з місця злочину зловмиснику завадили військовослужбовці Національної гвардії України, які в цей час патрулювали прилеглу територію, та інші очевидці події. З місця трагедії слідчі вилучили імовірне знаряддя злочину та інші речові докази, що мають значення у справі. Їх скерували на експертні дослідження.

Нагадаємо, у Дніпрі 21 липня 51-річний чоловік скинув жінку з балкона 11 поверху власного помешкання та пішов спати.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 25.07.2024 18:15