Фото: Михайло Мудрик. Джерело – сайт "Челсі"

Відомий футбольний інсайдер висловився щодо кар'єри Мудрика у "Челсі"

Український півзахисник Михайло Мудрик не планує змінювати клубну прописку у зимове трансферне вікно 2025 року. Гравець збірної України зосереджений на грі в англійському клубі "Челсі".

Про це в ексклюзивному блозі заявив італійський журналіст Фабріціо Романо. За його словами, в історії про те, що Михайло Мудрик хоче покинути лондонський гранд, "немає абсолютно жодної правди".

Інсайдер додає, що українець не приймав жодного рішення піти й переговорів з жодним клубом не веде.

"Повна увага зосереджена на "Челсі" та на тому, щоб робити все можливе під керівництвом Енцо Марески, водночас лондонський клуб також сподівається незабаром побачити його найкращу форму", — наголосив Романо.

Зауважимо, що напередодні видання TEAMtalk повідомляло, що "Челсі" хоче позбутися кількох другорядних гравців у січневе трансферне вікно. У цей перелік начебто входить гравець збірної України Михайло Мудрик.

Зазначалося, що вже у найближче трансферне вікно Мудрик може перейти до французького "Марселя", який очолює колишній наставник "Шахтаря" Роберто Де Дзербі. Варто зауважити, що між гравцем та італійським тренером, який покинув донецький клуб після початку повномасштабної російсько-української війни, були досить хороші взаємини. Де Дзербі сильно довіряв футболістові та давав шанси грати у стартовому складі "гірників", чим Мудрик успішно користувався. 

Видання наголошувало, що французький клуб не зможе дозволити собі заплатити всю суму за трансфер українця, тому ймовірною опцією для "Марселя" буде орендна угода. Зауважимо, що у поточному сезоні Мудрик провів чотири матчі у складі "Челсі". Українець зіграв лише один поєдинок зі стартових хвилин.

Нагадаємо, раніше журналіст Саймон Філіпс повідомляв, що "Челсі" планує цього сезону у зимове трансферне вікно відправити українського півзахисника Михайла Мудрика в оренду. Українцю це необхідно, щоб реанімувати його кар'єру, адже після його переходу в англійський гранд, прогрес гравця сповільнився.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 21.09.2024 23:35