Тайсон Ф'юрі й Олександр Усик. Фото: Getty Images / Global Images Ukraine

Відомий промоутер зробив дивний прогноз на бій Усик — Ф'юрі

Очний бій між українцем Олександром Усиком і британцем Тайсоном Ф'юрі може стати важким випробуванням для обох боксерів. Результат поєдинку може здивувати прихильників боксу.

Таку заяву зробив промоутер Боб Арум, пише Boxing News. Він, зокрема, поділився очікуваннями щодо поєдинку володаря титулу WBC Тайсона Ф’юрі з чемпіоном WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі Олександром Усиком.

"Думаю, що ми побачимо найкращу версію Ф'юрі та найкращу версію Усика. І переможе найсильніший. Це буде відмінний бій", — сказав Арум.

Також промоутер не взявся стверджувати, що Усик стане найскладнішим випробуванням у кар'єрі Ф'юрі. 

"Не знаю, подивимося. Ф'юрі може стати найскладнішим суперником у кар'єрі Усика, а Усик може стати найскладнішим суперником у кар'єрі Ф'юрі. Хто переможе — ми не знаємо. Це буде до біса цікавий бій", — додав Арум.

Поєдинок між Усиком та Ф'юрі пройде 17 лютого на Kingdom Arena в Ер-Ріяді, Саудівська Аравія.

Що кажуть букмекери про бій Усика та Ф'юрі

Букмекери миттєво відреагували на непереконливу перемогу Ф'юрі над Нганну та суттєво опустили показник на тріумф Усика в історичному бою. Аналітики й надалі вважають фаворитом майбутнього поєдинку за звання абсолютного чемпіона світу з боксу в надважкій вазі володаря титулу за версією WBC Тайсона Ф'юрі. На його перемогу можна поставити з коефіцієнтом 1,81.

Про це свідчать котирування букмекерських контор. Згідно з ними, виграш чемпіона світу за версіями WBO, WBA, IBO й IBF Олександра Усика оцінюють у 2,05. Нічия, як найменш вірогідний результат у боксі, має коефіцієнт 17,00.

На думку букмекерів, найімовірнішим результатом бою є перемога британця за очками — 2,65. Успіх Ф'юрі нокаутом оцінюється коефіцієнтом 5,0. Перемога Усика суддівським рішенням — 3,10. Достроковий тріумф українського боксера — 6,0.

Нагадаємо, що керівник промоутерської компанії Top Rank Боб Арум розповів про гонорари, які отримають за чемпіонський бій Олександр Усик і Тайсон Ф’юрі. Цього разу принцип розподілу грошей дещо інший, ніж за підсумками попередніх поєдинків.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 14.01.2024 08:47