Фото: Instagram-сторінка Ані Тейлор Джой

Відому акторку визнали найкрасивішою жінкою світу за правилом "золотого перетину"

Визначено найкрасивішу жінку у світі за правилом "золотого перетину". Нею стала 28-річна акторка Аня Тейлор-Джой.

Як повідомляє Daily Mail, обличчя зірки екрану на 94,6% відповідає "золотому перетину", а її зовнішність максимально наближена до того, що давні греки вважали досконалістю.

Зазначається, що цей рейтинг був складений за допомогою найновіших методів комп’ютеризованого картографування косметичним хірургом Harley Street доктором Джуліаном Де Сільва, який використовує цю технологію у своїй роботі.

Аня Тейлор Джой

Фото: Julian De Silva/ Cavendish Press

"Ці абсолютно нові методи комп’ютерного відображення дозволяють нам розгадати деякі таємниці того, що робить людину фізично красивою, і ця технологія корисна під час планування хірургічного втручання пацієнтів", — наголосив Де Сільва.

Водночас у трійку найкрасивіших жінок планети також потрапили Зендея та Белла Хадід, а у десятку — Тейлор Свіфт та Бейонсе. Акторка Зендея опинилась на другому місці з відповідністю "золотому перетину" у 94.37%, а відома супермодель Белла Хадід посіла третю сходинку — 94.35% відповідності правилу "золотого перетину".

Що відомо про Аню Тейлор-Джой

Після популярності, яку вона отримала, завдяки головній ролі у серіалі "Хід королеви", де вона зіграла талановиту шахістку-вундеркінда Бет Гармон, на американо-британо-аргентинську зірку звернули увагу багато режисерів, а її знімальний графік став дуже щільним. Також вона знялася в другій частині "Дюни", картині "Фуріоса", "Минулої ночі в Сохо", "Меню", "Відьма". Влітку 2022 року акторка вийшла заміж за свого бойфренда музиканта Малкольма Макрея.

Нагадаємо, відома американська акторка Алісса Мілано підтримала Україну після масованого ракетного удару у понеділок, 8 липня. Знаменитість є амбасадором проекту UNITED 24.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Lifestyle, 29.07.2024 12:55