Фото: Надя Дорофеєва. Джерело: Instagram-сторінка Дорофеєвої

Відому українську співачку запідозрили у вагітності: вона відреагувала на чутки

Ведучий програми "Люкс ФМ" Артур Адамов припустив, що відома українська співачка, екс-учасниця гурту "Время и Стекло" Надя Дорофеєва зараз при надії. Він зробив відповідний висновок на підставі того, що у новому кліпі на пісню "Нітрогліцерин" вона вирішила не показувати себе. Водночас всі інші кліпи зірки завжди були за її участі.

"Всі кліпи, які випускала Надя Дорофєєва, вони були з її участю, а цей останній кліп, її там немає. Я думаю, що це, можливо, пов’язано з тим, що вона в цікавому становищі й саме зараз танцювати їй в кліпах взагалі не ок", — наголосив він у черговому випуску.

Реакція Дорофєєвої

Сама співачка вже встигла відповісти на слова Адамова. Дорофеєва зазначила, що її відсутність у кліпі — це зовсім не про очікування первістка, а про її бажання показати глядачам талановиту танцівницю.

"Нітрогліцерин" — перша відеоробота без мене в кадрі. Чому? Я сильно шаную талановитих людей. Для мене надзвичайно важливо підсвічувати їх, а вони своєю чергою підсилюють мене", — наголосила співачка

За її словами, з танцівницею Мариною, яка знялася в кліпі співачки, Дорофеєва знайома дуже давно та багато з нею співпрацювала. 

"Вона одна з найпотужніших українських танцівниць і хореографок, яка завжди має своє особливе бачення. Коли я думала, яким може бути "Нітрогліцерин", зрозуміла, що бачу там саме її, як головну героїню. Я їй подзвонила, розповіла про пісню та сказала: "Хочу, щоб ти була в цьому відео та робила все, що ти хочеш", — додала співачка.

Зазначимо, що торік у липні Надя Дорофєєва вийшла заміж за ресторатора Мішу Кацуріна. Водночас у нього від першого шлюбу з Дашею Кацуріною є двоє дітей: донька Олександра та син Іван.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що український співак Дмитро Монатік втретє стане батьком. Зірковий артист виклав спільне фото з вагітною дружиною Іриною. На оприлюднених фото Монатік та його дружина постали в стильному парному образі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Lifestyle, 14.08.2024 11:12