Колаж TrueUA

Військові зафіксували рух "шахедів" на Півночі України: куди прямують БпЛА

У п'ятницю ввечері, 6 вересня, військові зафіксували рух ударних безпілотників на Півночі України. Дрони курсують у західному напрямку.

Про це у Telegram-каналі повідомляють Повітряні сили Збройних сил України.

Перше повідомлення військові опублікували о 21:20. Вони вказали, що ударний ворожий БпЛА зафіксовано на півночі Сумщини, що курсує на південний захід.

Вже о 21:50 Повітряні сили повідомили про нову загрозу.

"Ударні БпЛА з Сумщини, прямують на Чернігівщину, курс західний. Ударні БпЛА у північно-західній частині Харківщини та південно-західній частині Сумщини, прямують у Полтавську область, курс західний", — написали військові у своєму повідомленні.

О 22:15 Повітряні сили попередили про групу ворожих ударних БпЛА з Курської області через Сумщину, які рухаються в напрямку Чернігівщини.

Мапа повітряних тривог станом на 22:30 має такий вигляд:

Увечері 6 вересня на півночі України військові зафіксували ударні безпілотники.

Мапа: alerts.in.ua

Як відомо, сьогодні російські окупанти вдарили по Павлограду Дніпропетровської області. У місті сталося декілька займань. Зокрема, в одній з багатоповерхівок горіла квартира. Надзвичайники ліквідували займання та врятували п'ятьох людей. 

Також у внаслідок ракетних ударів у Павлограді є пошкодження на декількох підприємствах. Понівечено понад 30 багатоповерхівок, дитячий садочок та 27 магазинів. Одне авто знищене, ще два — побиті. Щоб допомогти людям, у місті розгорнуті Пункти незламності та організовано підвіз води.

За останніми даними, у Павлограді після російського обстрілу кількість постраждалих з 50 зросла до 61. Внаслідок атаки одна людина загинула.

Нагадаємо, 6 вересня російські загарбники завдали чергового авіаудару по цивільній інфраструктурі прикордоння Сумської області. Внаслідок ворожої атаки є загибла та поранені.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 06.09.2024 22:35