Фото: поліція Києва

Викрадачі ботоксу: у Києві затримали злодіїв, які вдерлися до салону краси

У Києві на Печерську двоє чоловіків обікрали салон краси. Злодії поцупили "уколи краси" та обладнання для манікюру.

Про це повідомила прес-служба поліції Києва.

Правоохоронці з’ясували, що двоє невідомих проникли до салону вночі. З приміщення зловмисники викрали косметологічні препарати для ін’єкцій і обладнання для манікюру. Завдяки камерам відеонагляду оперативники швидко встановили фігурантів та затримали їх за декілька годин. 

Ними виявилися уродженці Київщини та Донеччини, 1976 та 1973 років народження, які раніше вже притягувалися до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини.

Фото: поліція Києва

За місцем мешкання фігурантів поліцейські провели невідкладний обшук, звідки вилучили речові докази.

"За даним фактом слідчим відділом Печерського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України – крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану. За процесуальним керівництвом Печерської окружної прокуратури слідчі оголосили зловмисникам про підозру у вчиненні злочину. На час слідства обоє перебуватимуть під вартою.  Санкція статті передбачає до восьми років ув’язнення", — повідомили правоохоронці.

Нагадаємо, 18 березня повідомлялося, що у торговельному центрі Броварів раніше засуджений молодик увірвався до жіночого туалету. Він напав на жінку в одній із кабінок та намагався її зґвалтувати.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 18.03.2023 21:57