Фото: "Укрінформ"

Вірменія призупинила мовлення російського радіо Sputnik

У Вірменії Комісія з телебачення і радіо на 30 днів призупинила діяльність компанії, яка ретранслює програми російської радіостанції "Sputnik Вірменія".

Про це повідомляється на сайті регулятора.

Згідно з протоколом, під час ефіру 17 листопада ведучий програми "П’ятниця з Тиграном Кеосаяном" допустив глумливе та принизливе висловлювання, яке принижує честь і гідність Вірменії та її народу. Також комісія зафіксувала, що під час передачі було озвучено неправдиву інформацію. Проте подробиці регулятор не розкрив.

Водночас пропагандистська радіостанція заявила, що Кеосаян звинуватив у зраді прем'єр-міністра Вірменії Нікола Пашиняна, запитавши, чи залишиться він після цього "живим".

У результаті у "Sputnik Вірменія" відкликали ліцензію на 30 днів і оштрафувала її на 1240 доларів.

Нагадаємо, 20 грудня новий міністр культури Польщі Бартоломей Сенкевич звільнив керівництво державних засобів масової інформації. Польський уряд вважає, що державні ЗМІ стали занадто політизованими за урядування попередників. Водночас колишній прем'єр Матеуш Моравецький, представник партії "ПіС", засудив дії уряду нового прем'єра Дональда Туска і назвав їх "незаконними".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 20.12.2023 23:35