Фото: Telegram Андрія Нєбитова

Вивозили жінок в ізраїльські борделі: на Київщині ліквідували канал торгівлі людьми

У четвер, 17 серпня, на Київщині працівники поліції ліквідували міжнародний канал торгівлі людьми. Організатор вивозив жінок до борделів в Ізраїлі.

Про це повідомив начальник поліції Київської області Андрій Нєбитов.

Відомо, що 41-річний чоловік розміщував оголошення у Telegram-каналах про роботу для українок віком від 18 до 35 років для заняття проституцією в Ізраїлі. Користуючись уразливим станом та потребою в грошах, чоловік вербував дівчат.

Щоденний заробіток злочинця становив понад 1,5 тисячі доларів. Також чоловік допомагав з оформленням документів для виїзду за кордон.

"На одному з прикордонних пунктів пропуску Львівської області працівники управління міграційної поліції завадили вивезенню громадянки України для надання послуг сексуального характеру", — зазначає Нєбитов.

Фото: Telegram Андрія Нєбитова

Зловмисника затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. За скоєне йому загрожує до 12 років позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше київські правоохоронці викрили злочинців, які продавали немовлят за кордон. Ними виявились власники приватних клінік із Києва та Харкова. 

Додамо, наприкінці червня на пункті пропуску українсько-словацького кордону правоохоронці затримали чоловіка із Закарпаття, який організовував продаж дітей. Він шукав жінок, які перебували у скрутному матеріальному становищі, і схиляв їх продавати власних дітей за кордон. Зловмисником виявився вихователь дитячого будинку. Під час затримання зловмисник супроводжував матір, яка мала продати у Словаччині свого однорічного сина. На такій торгівлі жінка могла заробити пʼять тисяч доларів, тоді як організатор за свої послуги отримував 20 тисяч доларів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Події, 17.08.2023 19:40