Фото: Львівська митниця ДФС

Вивозив таблекти для ерекції: прикордонники затримали мешканця Львівщини з пікантним товаром

Прикордонники не дозволили 46-річному мешканцю Львівської області незаконно вивезти з України кілька тисяч таблеток для покращення статевих функцій у чоловіків. Порушника затримали біля майбутнього пункту пропуску Нижанковичі — Мальховіце.

Про це повідомила прес-служба Держприкордонслужби у суботу, 22 квітня.

Зазначається, що прикордонники помітили вантажівку, яка спробувала перетнути кордон у ще закритому пункті пропуску у Нижанковичах.

За даними прикордонників, під днищем вантажівки вони помітили прикріплені три ящики із медикаментами.

У Держприкордонслужбі не вказують, які саме медикаменти вони виявили. Проте з оприлюднених фото видно, що йдеться про таблетки Cenforce: це препарат для лікування потенції на початкових стадіях, а також зміцнення ерекції та підвищення загальної статевої активності у чоловіків. Ціна одного упакування коливається від 250 до 300 грн.

Фото: ДПСУ

За попередніми даними, контрабандист хотів вивезти майже чотири тисячі блістерів. Працівники митниці склали протокол, а таблетки вилучили. Попередня вартість товару складає 1 млн 148 тис. грн.

Фото: ДПСУ

Нагадаємо, двоє чоловіків віком 20 та 21 рік намагалися покинути територію України за чужими свідоцтвами про народження. Їх виявили прикордонники Мукачівського загону на границі з Угорщиною.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 22.04.2023 20:03