Фото: konkurent.ua

Вивозять сім'ї, закривають школи та магазини: у Токмаку в росіян паніка

У тимчасово окупованому Токмаку Запорізької області російські окупанти в паніці евакуйовують сім'ї, закрили ринок та всі магазини у місті. Загарбники не на жарт панікують через контрнаступ Збройних сил України.

Про це повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров.

"Вчора ввечері оголосили, що сьогодні не працюватимуть "адмінустанови", магазини, ринок. До чого б не готувалися, але ворогу точно недобре", — розповів він.

Крім того, за словами Федорова, декілька тижнів тому, окупанти почали вивозити органи "влади". Також російські офіцери стали інтенсивно евакуювати свої сім’ї.

"Тепер перейшли до закладів "освіти": вивозять школи, училище, технікум", — констатував мер Мелітополя.

Нагадаємо, 28 вересня 2023 року російські сили протиповітряної оборони, ймовірно, збили один зі своїх власних багатоцільових бойових літаків Су-35С FLANKER M над Токмаком. Це сталося приблизно за 20 кілометрів від лінії фронту.

Додамо, російські окупанти також продовжують примусову паспортизацію населення тимчасово зайнятої території Запорізької області. Для цього вони вдаються до терору місцевих мешканців. Зокрема, в Токмаку окупаційна так звана "влада" повідомила, що для отримання російського паспорта потрібно подати паспорт громадянина України, свідоцтво про народження та зробити відбитки пальців рук.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 04.10.2023 10:38