Фото: Андрій Садовий\Telegram

Вижив лише батько: у Львові рашисти вбили цілу родину

Внаслідок ракетної атаки окупантів у середу, 4 вересня, у Львові загинула майже вся сім'я. З п'яти членів родини вижив лише чоловік, а його дружина та троє доньок загинули.

Про це у своєму Telegram-каналі повідомив мер міста Андрій Садовий.

"Після сьогоднішньої атаки живим на цьому фото залишився лише чоловік. Дружина Євгенія та троє їхніх доньок — Ярина, Дарина та Емілія — загинули у власному будинку. Я не знаю, якими словами підтримати батька Ярослава. Сьогодні ми всі з вами. Щирі співчуття і світла пам’ять", — зазначив Садовий.

Ракетний удар Львів

Фото: Telegram-канал Андрія Садового

Що відомо про ракетний удар 4 вересня 

Як повідомляв очільник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький, внаслідок ракетного удару окупантів по Львову 35 людей отримали поранення, а семеро людей загинули.

Серед потерпілих — пʼятеро дітей. Зокрема, 15-річна дитина перебуває у стані середньої важкості, четверо — мають легкі ушкодження.

"Ще три людини самостійно звернулися по допомогу у медзаклади Львова", — наголосив Козицький.

Водночас, за словами Садового, у центрі міста пошкоджено понад 50 будинків. Із шести будинків відселять людей. Зокрема, було пошкоджено два медичних заклади та дві школи. 

Також цієї ночі гучно було у Рівному та в Луцькому районі, а о третій годині ночі поблизу Києва працювала протиповітряна оборона по російських безпілотниках. У Сумах теж було чутно вибух.

Крім того, російські загарбники ракетами атакували Кривий Ріг. Постраждали п’ятеро місцевих мешканців. Так, очільник Ради оборони міста Олександр Вілкул зауважував, що стан госпіталізованих — середньої тяжкості, їхньому життю нічого не загрожує. У місті пошкоджень зазнали 32 багатоквартирні будинки, дахи, більш ніж у тисячі квартирах вилетіли вікна та балкони. Також пошкоджено чотири заклади освіти, цирк, Палац молоді, магазини, об'єкти бізнесу, автомобілі. 

"Готель зруйнований з першого до третього поверху. Слава Богу, усі живі. Постраждало п’ятеро людей — троє жінок 62, 83 та 84 роки, один чоловік 70 років та одна дівчинка 10 років. Госпіталізовано до лікарні двох людей, зокрема дівчинку. Іншим надано допомогу на місці", — наголосив він.

Нагадаємо, у ніч на середу, 4 вересня, російські окупанти завдали удару по Україні ракетами повітряного та наземного базування, а також ударними безпілотниками типу "Шахед". В результаті роботи системи протиповітряної оборони було знищено 29 цілей.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 04.09.2024 14:08