Руслан Кравченко. Джерело: Facebook

На Київщині внаслідок нічної атаки "шахедів" спалахнула пожежа на об'єкті критичної інфраструктури

У ніч на неділю, 31 грудня, Київщина відбила чергову терористичну атаку ворога. Цієї ночі область атакували ударними дронами. В регіоні активно працювали українські сили протиповітряної оборони.

Про це повідомив начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко.

"Внаслідок атаки на одному з об’єктів критичної інфраструктури через падіння уламків виникла пожежа на відкритій території. Її оперативно ліквідували", — уточнив він.

За оперативною інформацією, потраплянь в обʼєкти житлової інфраструктури не відбулося. Жертви та постраждалі відсутні. За його словами, оперативні групи продовжують збирати інформацію про наслідки атаки.

"Навіть напередодні Нового Року ворог продовжує здійснювати  терористичні атаки. Тому просимо кожного мешканця області не ігнорувати  небезпеку. Під час сигналу повітряної тривоги важливо бути у безпечному місці. Ставтеся до цього відповідально. Не втрачайте пильності", — підсумував Руслан Кравченко.

Нагадаємо, що в Києві вже вкотре зросла кількість жертв унаслідок російського ракетного обстрілу в ніч на 29 грудня. Станом на ранок неділі, 31 грудня, стало відомо про 19 загиблих.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 31.12.2023 09:36