Фото: annavolkova

Внаслідок падіння гвинтокрила у Броварах загинула мама з донькою: рідні просять допомоги

Під час авіакатастрофи у Броварах 18 січня броварчанин Олександр Пономаренко втратив дружину Олену і молодшу доньку Мілану. Рідні та знайомі просять допомогти родині. 

Про це повідомила знайома сім’ї Анна Волкова у соцмережах.

За словами жінки, в Олександра залишилася ще одна донька.

"Шановні броварчани та всі небайдужі!‼️‼️‼️‼️ Сьогодні в нас трапилась трагедія. Хрещений моєї сестри втратив в тому садочку дружину з маленькою дочкою Міланою. В Олександра залишилась ще дочка", — написала вона.

Жінка зауважила, що родина потребує фінансової підтримки та закликала всіх небайдужих українців відгукнутися та допомогти Олександру.

Реквізити для допомоги:

Нагадаємо, гвинтокрил впав поруч із дитячим садком та житловим будинком у Броварах уранці 18 січня. У будівлях перебували люди. Серед загиблих керівництво Міністерства закордонних справ: очільник МВС Денис Монастирський, перший заступник міністра Євгеній Єнін та державний секретар Юрій Лубкович.

Внаслідок падіння гвинтокрила у Броварах на дитячий садок загинули 14 людей. Травмовано 25 осіб. У будівлі дитячого садка завершено пошуково-рятувальні роботи.

Служба безпеки України розпочала досудове розслідування за фактом падіння гелікоптера в Броварах. Слідчі розглядають декілька версій.

Суспільство, 18.01.2023 19:35