Фото: Facebook-сторінка Любов Янас

Внаслідок пожежі у Львові загинула відома телеведуча: подробиці

У п'ятницю ввечері, 31 травня, під час пожежі у львівській квартирі загинула телеведуча мистецьких програм, педагогиня, театрознавиця Любов Янас.

Відповідне повідомлення у Facebook опублікувала Заслужена артистка України Лідія Данильчук.

"Ще одна втрата. Сьогодні вночі під час пожежі у власній квартирі,  загинула Любов Янас Любов Янас . Відома телевидуча мистецьких програм Львівського телебачення, театрознавиця, педагог, друг і прихильниця нашого театру", — написала вона.

Пожежа у Львові: що каже ДСНС

За інформацією Головного управління ДСНС України у Львівській області 31 травня в одній із квартир багатоповерхового житлового будинку у місті Львові сталася пожежа.

На момент прибуття вогнеборців до місця події з квартири вибивалось полум’я, а сходова клітка була заповнена димом. Вогнеборці включились у спеціальні апарати захисту органів дихання та зору та узятися до проведення робіт з ліквідації займання та порятунку людей. 

"Аби гарантувати безпеку людям, рятувальники вивели на свіже повітря шістьох мешканців будинку. На місці пожежі виявлено тіло власниці 1961 року народження. Вогонь знищив 15 кв.м речей домашнього вжитку. О 21:25 вогнеборці локалізували займання та о 21:58  ліквідували", — йдеться у повідомленні рятувальників.

Нагадаємо, 28 січня ввечері у Львові сталася пожежа в геріатричному пансіонаті. Внаслідок події з будинку евакуювали понад 200 осіб, літній чоловік загинув від опіків.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 01.06.2024 17:45