Фото: поліція Чернівецької області

Ворожка й адвокат видурили $300 тисяч у директора медцентру Чернівців: що обіцяли шахраї

Ворожка з Тернопільщини у змові з адвокатом обманом видурила у директора медичного центру Буковини 300 тисяч доларів. Вона обіцяла допомогти з закриттям кримінального провадження щодо нього та інших службових осіб медустанови.

Про це повідомляє Міністерство внутрішніх справ.

Жінка порекомендувала скористатися послугами її знайомого адвоката і розповіла, що має знайомих серед впливових осіб у державі, які за гроші зможуть допомогти. Чоловік звернувся до адвоката з Києва, який мав представляти його законні інтереси під час розслідування, в якому директор медустанови є фігурантом. Адвокат за грошову винагороду пообіцяв вплинути на представників правоохоронних органів. Правоохоронці затримали адвоката під час отримання десяти тисяч доларів США.

Ворожка з Тернопільщини видурила в чоловіка 300 тисяч доларів

Фото: поліція Чернівецької області

Слідчі поліції повідомили обом фігурантам про підозри у вчиненні кримінальних правопорушень. Тривають досудові розслідування.

Ворожка з Тернопільщини видурила в чоловіка 300 тисяч доларів

Фото: поліція Чернівецької області

Нагадаємо, правоохоронці затримали у Львові злочинців, які наживалися на шахрайстві. Вони незаконно заволоділи дев’ятьма об’єктами нерухомого майна на суму близько 11 мільйонів гривень.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 14.07.2023 13:44