Фото: Арміяinform

Воєнний бюджет та захист Херсона від російських ударів: Зеленський провів засідання Ставки

У п'ятницю, 10 листопада, президент України Володимир Зеленський провів важливе засідання Ставки. На ній обговорили стратегічне бачення деокупації нашої землі та конкретні кроки для його втілення. 

Про це повідомив глава держави у своєму Telegram. Зеленський наголосив, що на Ставці уточнили усі плани і розрахунки для продовження активних дій.

"Воєнний бюджет на наступний рік. Акцент на тому, щоб стати самодостатнішими щодо снарядів, ракет, дронів, бронетехніки", — написав президент.

Також президент отримав звіти від командувачів про поточну ситуацію на фронті на всіх ключових напрямках: Куп’янський, Бахмутський, Авдіївський, Мелітопольський та лівобережжя Херсонщини. 

"Конкретні рішення щодо захисту Херсона. Буде підсилення протиповітряної оборони, засобів контрбатарейної боротьби, РЕБ та розвідки", — додав Зеленський.

Глава держави також заслухав окрему доповідь щодо евакуації українців та громадян наших країн-партнерів із Гази.

Нагадаємо, керівник Офісу президента України Андрій Єрмак заявив, що західні партери не тиснуть на Україну щодо проведення переговорів з Росією. А так званого "Мінська-3" під час президентства Володимира Зеленського не буде за жодних обставин.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 10.11.2023 15:55