Фото: Instagram Ястремської

"Все буде Україна": Ястремська шокувала вболівальників після перемоги на Australian Open (відео)

У суботу, 20 січня, українська тенісистка Даяна Ястремська залишила на відеокамері патріотичний напис після перемоги над американкою Еммою Наварро в третьому колі Australian Open. Поєдинок завершився з рахунком 6:2, 2:6, 6:1 на користь нашої землячки.

Відповідне відео оприлюднив паблік Ukrainian Tennis.

"Все буде Україна", — написала Ястремська на камері після важкої перемоги.

Варто зазначити, що Даяна вдруге в кар’єрі зіграє в 1/8 фіналу турніру "Великого шлему". На цій стадії вона зійдеться з представницею Білорусі Вікторією Азаренко.

Що відомо про Даяну Ястремську

Даяна Ястремська — уродженка Одеси. На юніорському рівні досягала шостої сходинки світового рейтингу, була фіналісткою Вімблдонського турніру 2016 року серед дівчат в одинарному розряді та фіналісткою Відкритого чемпіонату Австралії 2016 року в парному розряді.

На дорослому рівні дебют Даяни в турнірах WTA відбувся 2016 року на Istanbul Cup. Наступного року на цьому ж турнірі вона здобула свою першу перемогу, здолавши в першому колі Андреу Петкович.

У липні 2018 року Ястремська піднялася в першу сотню рейтингу тенісисток, першою із тих, хто народився у 2000-х роках. 14 жовтня того ж року вона здобула свій перший титул у WTA турі, вигравши Відкритий чемпіонат Гонконгу з тенісу.

Нагадаємо, Україна встановила національний рекорд за кількістю тенісисток у третьому колі турнірів, які входять до еліти світового тенісу. Сталося це на першому мейджорі нового сезону — Australian Open-2024.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 20.01.2024 15:14